đŸ› ïž Just nu pĂ„gĂ„r en större helrenovering hĂ€r. Om du hittar nĂ„got som inte fungerar som det ska fĂ„r du gĂ€rna höra av dig!

Skip to main content
profile pic
Anders Thoresson

Listor skapar ordning i twitterflödet

| | | | LĂ€stid: 1 minuter (1265 tecken)

SkÀrmdump som visar Twitter-listor.

Listfunktionen Àr Twitters motsvarighet till mappar i en RSS-lÀsare, ett verktyg för att skapa ordning i inflödet av information.

För att lĂ€gga till ett konto pĂ„ en lista besöker du profilsidan och klickar pĂ„ kugghjulet. Upp dyker en meny dĂ€r LĂ€gg till eller ta bort frĂ„n listor
 Ă€r ett av alternativen. Efter ett nytt klick dyker ett fönster upp dĂ€r du vĂ€ljer vilken av dina listor kontot ska lĂ€ggas till pĂ„. HĂ€r kan du ocksĂ„ vĂ€lja att skapa en ny lista, och dĂ„ ocksĂ„ bestĂ€mma om den ska vara offentlig eller privat. VĂ€rt att notera Ă€r att du inte mĂ„ste följa ett konto för att kunna lĂ€gga till det pĂ„ en lista.

PÄ ett kontos profilsida kan du ocksÄ se vilka listor det Àr med pÄ eller följer. Listor av bÄda slagen kan vara intressanta för dig att följa, eller Ätminstone hitta nya konton att följa. Klicka pÄ Listor i menyraden för profilsidan du tittar pÄ, och vÀlj sedan Prenumererar pÄ respektive Medlem av.

Listor Àr ocksÄ ett sÀtt att göra Nuzzel lite extra anvÀndbart.


Det hÀr Àr ett inlÀgg i Ärets upplaga av #blogg100. Utmaningen handlar om att skriva ett blogginlÀgg varje dag under 100 dagar i strÀck, med start den första mars. Jag Àr med för första gÄngen och har bestÀmt mig för att skriva 100 inlÀgg som hjÀlper dig att anvÀnda din dator pÄ ett smartare sÀtt, för att bli mindre stressad och mer effektiv.

För att inte missa nÄgot av det jag skriver kan du prenumerera pÄ mejllistan hÀr nedan. Eller lÀgga till min webbplats i din RSS-lÀsare.

LÀnkar till alla mina tips hittar du hÀr.

[et_bloom_inline optin_id=optin_9]